Ambrus Izabella

Becenév: Bella
Szül. hely és idő: Budapest, 1997.06.14.
Magasság: 167 cm
Eredeti hajszín: sötét barna
Eredeti szemszín: barna
Csillagjegy: ikrek
Kedvenc állat a lovon kívül: kutya, farkas

Színházban lévő lovad: Roberto
Főbb szerepek: Briseis, Törökszultán lánya, Besenyőlány, Bizsu, Matyi szerelme

Társulathoz való csatlakozás: Gimnázium 12. osztály félévében fedezett fel Pintér Tibor

Életrajz: Bellát már gyermek korában vonzotta a színpad. Gyermekkorában mazsorettezett és színitanodába járt. A színészet nagy nyomot hagyott benne, így középiskolai tanulmányait az Egressy Béni Zeneiskolaban folytatta dráma szakon. Mindezek mellett hobbija és szívének legkedvesebb dolga a lovaglás volt már kicsiként is. Középiskolabán Pintér Tibor keze alá került. Második osztályosként már el is kezdődött a színházi gyakorlata, ahol már ansamble volt a Honfoglalásban, Mátyás az igazságosban és a december 27-i musical gálában. Egy kis idő elteltével már az Eddában is ansable lett. Negyedik félévében Tibor castingoltatta a Nemzeti Lovas Színházba és azóta játszik nálunk.

Érdekességek:
– Kedvenc viselete: elegáns vagy laza
– Lábméret: 38-39
– Kedvenc étele: bolognai
– Kedvenc könyv: Jlo könyve
– Kedvenc autómárka: Nissan , Alfa Romeo
– Kedvenc színe: kék
– Kedvenc együttese: Wellhello
– Ha nyerne a lottón: Vennék a szüleimnek a Balatonon egy házat, és elvinném őket a világ összes olyan pontjára, amit szeretnének megnézni.
– Mit vinnél egy lakatlan szigetre: Robertot és a telefonomat egy hangszóróval

Szólj hozzá

Fogadj örökbe!

Kiválaszthatja a Nemzeti Lovas Színház Ön számára legkedvesebb négylábúját. Ugyan nem viheti haza a kedvencét, az továbbra is a Nemzeti Lovas Színháznál marad, viszont azzal, hogy örökbe fogadta, az erre felajánlott összeggel fé évig támogatja az állat tartását, így hivatalosan is nevelőszülőjévé válik erre az időszakra. Minden örökbefogadónkat szívesen látunk, rendszeresen lehetőséget nyújtunk arra, hogy meglátogassa a kiválasztott lovat a Kincsem Parkban. Közvetlen közelről megnézheti, ahogy foglalkozunk vele, akár az etetésébe is besegíthet, ha kedve lenne hozzá.