Gazdik Dávid

Név: Gazdik Dávid
Becenév: Gazdik
Szül. Hely. Idő. 1996.03.08 Budapest
Magasság: 175cm
Eredeti hajszín: Szökés Barna
Szemszín: zöld
Csillagjegy: Halak
Színházban levő lovam: Hugo Don Diego de La Vega, a Fríz Csődör
Társulathoz való csatlakozás: 2018 novemberében ugrott be a Fekete álarcos lovas című musicalbe

Fiatal kora ellenére már komoly színházi tapasztalattal rendelkezik. Kerényi Miklós Gábor mellett rendezőasszisztensként vette ki a részét a Szabadság vándorai hatalmas sikeréből. Számos darabunkban játszik, otthonra lelt a Nemzeti Lovas Színháznál.

Szerepek:

Szabadság Vándorai – Gyula
Marica Grófnő – Kudelka
Mágnás Miska – Eleméry Gróf
Csárdás Királynő – Rohnsdorff tábornok
Lúdas Matyi – Ispán
Hófehérke és a hét törpe – Király
Rút kiskacsa – Kandúr, piros kaparójú totyogó
János Vitéz – Csősz, Bartolo mester
Honfoglalás – Kond
Trója – Patroklosz
Költő visszatér – Urak
Jimmy – Táncos rajongó
Hair – Altman
István a király – Torda, Laborc
Drakula – Pap
Rúzsa Sándor – Csikós
Valahol Európa – Sofőr

Életrajz: Az ország több stúdiójában vállal szinkronmunkákat: mozifilmeket, dokumentum- és sorozat filmeket. 14 éven át volt versenytáncos latin kategóriában, remek eredményekkel a háta mögött váltott a színészi pályára. Imád wellnesezni, új dolgokat kipróbálni és megmérettetni magát. Kivétel nélkül minden sportot szeret, imád bulizni és a barátaival lenni.

„14 évig versenytáncoltam latin kategóriába! Országos bajnoki címmel és rengeteg területi bajnoksággal fejeztem be versenyzői karrierem, egy külföldi turné után! A Kertész utcai színművészeti gimnáziumba érettségiztem le, ahol megismerkedtem Bakó Gábor mentorommal, aki bevezetett a Jazz tánc világába és rengeteg közös projektben dolgoztunk együtt 2011-től napjainkig! Ezen évek alatt volt szerencsém játszani a Nemzeti Színház színpadán, ahol bizonyosságot nyertem, hogy még élek csakis a színészettel szeretnék foglalkozni. Tanulmányaim után jártam a Színház és Filmművészeti egyetemen ahol az előkészítős osztály befejeztével a Bánfalvy Ágnes Nemzetközi Színművészeti Stúdiójában szereztem meg színművész végzettségemet! Ezt követően játszottam a Jóban rosszban című nagysikerű téve sorozatban 60 epizód erejéig mint a rosszfiú Váczi Ernő. 2018 év elejétől belevágtam a magyar szinkron világban s azóta majdhogynem megfordultam az ország összes stúdiójában s mai napig és szinkronizálok mozi és tv filmeket, sorozatokat és dokumentum filmeket! Jelenleg a Milton Friedman egyetemen fejezem be tanulmányaimat kommunikáció és média szakon! Számtalan más darabban és társulatnál fordultam meg, de fiatal korom ellenére most azt érzem, hogy haza értem! A Nemzeti Lovas Színházban 2018 óta csodás dolgok történtek velem mint például a Szabadság Vándorai ahol Kerényi Miklós Gábor rendező asszisztense lehettem és együtt keltettünk életre egy csodát! De az sem utolsó hogy a szinház falai között válthatok egyszer nemcsak igazi színművészé, hanem talán egyszer majd egy igazi Lovas emberré is, és hiszem hogy együtt ebben az életben a színházzal be kerülünk a történetben és együtt egy csodát hozunk létre! Olyan ember szeretnék lenni aki büszke a nevére és az emberek felnéznek rá s követik őt! Álmodozó vagyok, de ha felébredek mindent mindig valóra váltok!”

Kedvenc viselet: Elegáns, sportos, és dísz Huszár! Lábméret: 42
Kedvenc étel: Tárkonyos ragu leves, őzgerinc formában sült fűszeres sajtos csirkemell
Kedvenc könyv: Ken Follett – A katedrális
Kedvenc autómárka: Porsche, BMW
Kedvenc szín: fekete, fehér, arany
Kedvenc Együttes: Egyet nem tudok választani a sok közül! De ha muszáj Edda!
Ha nyerne a lottón: Akkor milliomos lennék! 😉
Mit vinnék egy lakatlan szigetre: A barátaim, a családom, rengeteg lovat és egy brigádot aki épít egy hajó kikötőt hogy bármikor bárki tudjon jönni menni kedvére a világon bárhova!

Szólj hozzá

Fogadj örökbe!

Kiválaszthatja a Nemzeti Lovas Színház Ön számára legkedvesebb négylábúját. Ugyan nem viheti haza a kedvencét, az továbbra is a Nemzeti Lovas Színháznál marad, viszont azzal, hogy örökbe fogadta, az erre felajánlott összeggel fé évig támogatja az állat tartását, így hivatalosan is nevelőszülőjévé válik erre az időszakra. Minden örökbefogadónkat szívesen látunk, rendszeresen lehetőséget nyújtunk arra, hogy meglátogassa a kiválasztott lovat a Kincsem Parkban. Közvetlen közelről megnézheti, ahogy foglalkozunk vele, akár az etetésébe is besegíthet, ha kedve lenne hozzá.