Isten éltessen, Tenyánk!

Ma ünnepli születésnapját a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor. Nekünk, a színészeknek a barátunk, a testvérünk, apánk helyett apánk. Rengeteg emlék és közösen megélt élmény fűz bennünket egymáshoz. Szinte megszámolhatatlan vidéki fellépés, a rengeteg utazás, az ajándékként kapott tengerparti lovaglás vagy a határon túli magyarság előtt való játék öröme – mind-mind vele együtt és az ő segítségével élhettük meg. Hálával, tisztelettel és barátsággal gondolunk rád! Egy fantasztikus, összetartó családnak lehetünk a tagjai, akiknek megmutattad, hogy nincs, de tényleg nincs lehetetlen!

Engedd meg nekünk, hogy mindannyian küldjünk neked egy-egy rövid gondolatot, de előbb a gyermekeid üzennek, mert mégiscsak ők a mindeneid és te is nekik.

Janka ahogy mindig, most is finom lélekkel szól hozzád: “Drága Apa! Egyszer azt mondtad, semmit sem bántál meg az életed során, és ha valamin változtathatnál, nem tennéd. Én is így, ilyen hittel, szeretettel, szabadsággal szeretnék létezi.”

Máté egy közösen eltöltött napra vágyik: “Drága Apa! Nagyon imádlak, büszke vagyok arra, amit elértél. Ha megírtam a felvételit szeretnék veled eltölteni egy szép napot!”

Bencze Sándor, “az Öcsi”, az örök hűséges társ is érzékeny húrokat pengetett: “az én kisfiam is vízöntő, ha csak negyedannyit elér az életben, mint amit Te, barátom, akkor nagyon büszke leszek rá!”

Ilyés Jenifer, a párod sem maradt ki a sorból: “Nagyon jó pedagógus vagy, én mindennap tanulok Tőled valamit!”

Társulatunk vezető színésze, Mohácsi Márk szinte második apjaként tekint rád: “Köszönöm, hogy felépítettél egy álmot, ami mára már az én álmom is!”

Pápai Kíra is a különleges kapcsolatukat emelte ki: A próbán rendező, a színpadon partner, a nyaraláson barát, az álmaink kergetésében igaz társ vagy! Köszönjük!

Papadimitriu Athina a 10 éve tartó folyamatos katarzis élmény köszönte meg.

Deák-Lőrincz Andrea az köszönte meg, hogy ennek a fantasztikus családnak a része lehet, és azt, hogy megmutattad nincs, de tényleg nincs lehetetlen.

Bányavölgyi Donáta azt írta: “Ha az életben falakba ütközöm, csak eszembe jut, hányszor mondtuk a dolgokra, hogy ez nem lehetséges, aztán jött a Tibor és mégis sikerült az elérhetetlen, mert szerinte nincs lehetetlen, és ez így igaz. Vele biztosan nincs”

Ambrus Izabella úgy véli, hogy a lovak iránti szenvedélyét és azt is az igazgatójának köszönheti, hogy rátalált a színház világára, ami teljesen beszippantotta.

A tánckar nevében Bujtor Xénia üzent: “a felnőtt táncosaink és a kis növendékeink is szívvel és lélekkel melletted vagyunk! Minden együtt töltött perc öröm ezzel a társulattal!

Poór Vivien a szorgalmáért néz fel az igazgatónkra: “ahogyan mindennap küzd, azért, hogy a lovai minél jobban menjenek, és ebben minket is motivál.”

Filotás Dávid a bizalmat köszöni, ez segít számára, hogy “beletaláljon a célba”.

És végül Gazdik Dávid gondolatai: “Tisztelem és becsülöm mindazért, amit elért és a mai napig hűen kitart mellette! A társulat a családja, és bármit megtenne értünk.”

Isten éltessen, és álmodjuk még nagyon sokáig együtt az álmodat, a közös álmunkat!

A Nemzeti Lovas Színház színészei és teljes stábja

Szólj hozzá
Rendkívül népszerűek a Nemzeti Lovas Színház produkciói Mórahalmon

2015 óta rendkívül népszerűek Mórahalmon a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színházzal együttműködve életre hívott produkciók. Július közepén ezek közül elsőként a betörhetetlen vadló vadnyugati történetét elmesélő Szilaj című családi musicalt láthatja a közönség hangzott el a szerdai sajtótájékoztatón. Az elmúlt évek sikerei mellett premierként látható a Szent László életéről szóló rockopera és egy másik […]

Júniusban pótelőadások, majd indul a nagy nyári Nemzeti Lovas Színház turné

A kormány bejelentése szerint hamarosan – 4 millió beoltott után – új lehetőségek nyílnak meg a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára. Ami számunkra a legfontosabb, hogy újranyithatnak a színházak is! A Nemzeti Lovas Színház arra készül, hogy a nyáron a sok korábbi évhez hasonlóan az ország számos pontján és akár a határon túlon is fellépjen a […]

Isten éltessen, Tenyánk!

Ma ünnepli születésnapját a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor. Nekünk, a színészeknek a barátunk, a testvérünk, apánk helyett apánk. Rengeteg emlék és közösen megélt élmény fűz bennünket egymáshoz. Szinte megszámolhatatlan vidéki fellépés, a rengeteg utazás, az ajándékként kapott tengerparti lovaglás vagy a határon túli magyarság előtt való játék öröme – mind-mind vele együtt és […]

Partnerünk a MintaPrint: trend a nyomtatásban!

Szia! Örülünk, hogy itt vagy!Enikő, és Zsolt vagyunk, a MintaPrint Nyomtatókellék Szaküzlet és Webáruházból. Mivel ez egy családi vállalkozás, így nagy valószínűséggel velünk fogsz találkozni, amennyiben eljössz személyesen vásárolni a MintaPrint Nyomtatókellék Szaküzletbe. (Budapest, Üllői út 277). Ha pedig futárszolgálattal kéred a rendelésed, mi csomagoljuk be neked a két (négy) kezünkkel. 🙂 Amit rólunk tudnod […]

Szent László, a lovagkirály címmel készül ősbemutatóra a Nemzeti Lovas Színház

A Szent László, a lovagkirály címmel népi rockoperát mutat be 2021 júniusában a Nemzeti Lovas Színház – hangzott el a teátrum hétfői online sajtótájékoztatóján. Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója elmondta: a darab ősbemutatóját Izsákon tartják. Hangsúlyozta, hogy egy szent királyt életre kelteni hatalmas felelősség. A teátrum célja, hogy a fiatalokat megismertesse a történelmi […]

Újabb előadások maradnak el a járványhelyzet miatt – mindet pótolni fogjuk

Ahogy azt már Önök is tudhatják a híradásokból a koronavírus miatt elrendelt szigorú korlátozások 2021. január 11-ig érvényben maradnak. Mindez azt jelenti, hogy az erre az esztendőre meghirdetett további előadásaink elmaradnak, de ezeket az előadásokat egy későbbi időpontban pótolni fogjuk. Az érintett darabok: SZILAJ december 12. és 13. JÉZUS KRISZTUS SZUPERSZTÁR december 19. Novemberben a […]

Nemzeti Lovas Színház ajándékkártya

Lepje meg szeretteit, barátait, ismerőseit Nemzeti Lovas Színház ajándékkártyával! Ha egy igazán maradandó élményt szeretne ajándékozni karácsonyra, akkor lepje meg a szeretteit Nemzeti Lovas Színház Ajándékkártyával! Az Ajándékkártya a Nemzeti Lovas Színház bármelyik Kincsem Parkban tartandó előadásának színházjegyére beváltható a névértékében a szabad helyek függvényében. Válasszon a 7.000 Forint vagy a 15.000 Forint névértékű Ajéndékkártyáink […]

Tájékoztató a hétvégi Kincsem előadásokról

Tisztelt közönségünk! A Nemzeti Lovas Színház vezetősége ebben a roppant nehéz helyzetben is azon munkálkodik, hogy elsősorban az Önök, azaz a nézőink érdekeit tartsa szem előtt. A hétvégén két teltházas előadásra vártuk volna Önöket a Kincsem Parkba, ám a legújabb járványügyi szabályozások miatt át kell szerveznünk az előadásokat, de az az elv vezetett bennünket a […]

Fogadj örökbe!

Kiválaszthatja a Nemzeti Lovas Színház Ön számára legkedvesebb négylábúját. Ugyan nem viheti haza a kedvencét, az továbbra is a Nemzeti Lovas Színháznál marad, viszont azzal, hogy örökbe fogadta, az erre felajánlott összeggel fé évig támogatja az állat tartását, így hivatalosan is nevelőszülőjévé válik erre az időszakra. Minden örökbefogadónkat szívesen látunk, rendszeresen lehetőséget nyújtunk arra, hogy meglátogassa a kiválasztott lovat a Kincsem Parkban. Közvetlen közelről megnézheti, ahogy foglalkozunk vele, akár az etetésébe is besegíthet, ha kedve lenne hozzá.